Bouwen

Voor het bouwen en renoveren van uw woning, restaurant of bedrijfshuisvesting, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u in een vroeg stadium zodat het ontwerp en de uitvoering optimaal op elkaar zijn afgestemd. Bij AMS Group staat kwaliteit hoog in het vaandel waarbij de wensen van de onze opdrachtgever centraal staan. U kunt van ons een ideale prijs-kwaliteit uitwerking verwachten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos verloopt.

Efficiëntie

We zijn als AMS Group graag vroegtijdig betrokken bij uw project zodat we mogelijke knelpunten op tijd kunnen signaleren en oplossen. Ook verwerken we vaak innovatieve technieken in een plan, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast dragen we u vaak kostenbesparende alternatieven aan en wordt daarmee de efficiëntie van uw project vergroot.

Team

Wij werken graag samen met een vaste groep experts die maximaal op elkaar zijn ingewerkt. Zo ontstaat er een optimale samenwerking om uw project tot een succes te maken.

Duurzame oplossingen

AMS Group zoekt voor haar bouwprojecten altijd naar duurzame oplossingen. Economie, milieu en maatschappij moeten daarbij met elkaar in evenwicht zijn. maar ook kwaliteit en veiligheid vergeten we natuurlijk niet.

Veiligheid voorop

Aan de hand van een checklist onderzoekt AMS group uitgebreid de veiligheid. Ook enkele onderaannemers worden gecontroleerd op veilig en gezond werken. Verder zijn onze uitvoerders en medewerkers ‘veiligheid’ zelf ook regelmatig op de bouwplaats om toe te zien op veiligheid.

Nieuwbouwprojecten

AMS Group realiseert eigentijdse modelwoningen of bouwt in opdracht een woning die volledig past binnen de wensen van de opdrachtgever. Zowel huur- als koopwoningen, voor diverse doelgroepen en in alle prijsklassen. Heeft u een zelfbouwkavel en wilt u uw droomhuis realiseren? Dan bent u bij AMS Group aan het juiste adres. Onder het kopje `projecten` kunt u een aantal voorbeelden zien die door AMS Group zijn gerealiseerd.

Verbouwingsprojecten

Zoekt u iemand die uw vastgoedobject bouwt, renoveert of onderhoudt? AMS Group zorgt ervoor dat uw vastgoedobject klaar is voor de toekomst en aan alle wet- en regelgeving voldoet. U kunt bij ons terecht voor de bouw van complete panden, een aanbouw, interieur inrichting maar ook voor het inrichten van uw tuin.

Bekijk onze referentie projecten