COMMERCIEEL VASTGOED

Wij stropen onze mouwen op voor vele verschillende projecten: van appartementengebouwen en supermarkten tot groot onderhoud van panden van grote zorginstellingen en het meedenken aan duurzame oplossingen.
Ons team van mensen zijn op elkaar in gespeeld en willen graag zo ambitieus mogelijk op diverse fronten projecten realiseren.

Daarnaast willen wij voor u een stabiele partner zijn, die ook op de lange termijn voor u klaar staat. Het nakomen van afspraken, meedenken met u als opdrachtgever en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor AMS Bouwbedrijf. Samen iets moois bouwen begint bij vertrouwen!

Zakelijk bouwen

De klant steeds hogere eisen, zo ook aan het voorkomen van een bedrijf. Voor de juiste uitstraling van een onderneming is de huisvesting dus van groot belang. Een efficiënte inrichting van een bedrijfspand is tevens van essentieel belang. AMS Bouwbedrijf realiseert zowel kleine- als grootschalige projecten voor bedrijven, zoals combinatieprojecten met kantoor en bedrijfshal, showrooms, winkels, restaurants en sauna’s . Kortom alle mogelijke bedrijfsruimtes.

Wij ontwikkelen voor u de bouwplannen en we zorgen voor de technische en financiële afwikkeling. De wens van onze opdrachtgever staat centraal, waarbij wij vanuit onze kennis en ervaring de opdrachtgever van adviezen zullen voorzien, met als doel het bereiken van een optimaal resultaat.

Duurzame oplossingen

AMS Group zoekt voor haar bouwprojecten altijd naar duurzame oplossingen. Economie, milieu en maatschappij moeten daarbij met elkaar in evenwicht zijn. maar ook kwaliteit en veiligheid vergeten we natuurlijk niet.

Veiligheid voorop

Aan de hand van een checklist onderzoekt AMS Group uitgebreid de veiligheid. Ook enkele onderaannemers worden gecontroleerd op veilig en gezond werken. Verder zijn onze uitvoerders en medewerkers ‘veiligheid’ zelf ook regelmatig de bouwplaats om toe te zien op veiligheid.

Onderhouden renovatie

Wij werken intensief samen met diverse leveranciers en opdrachtgevers. Daardoor hebben we veel ervaring met projecten op het gebied van renovatie, woningverbetering, isolatieplannen, groot en klein onderhoud en stadsvernieuwing. Wij denken met u mee in creatieve oplossingen en werken plannen uit om aan de kwaliteitseisen van nu te voldoen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk specialisten die wij, desgewenst, kunnen inschakelen voor specifieke deskundigheid.

Renovatie en onderhoud aan bewoonde woningen is al snel een ingrijpende operatie voor bewoners. We doen er alles aan om betrokkenheid en draagvlak te creëren onder de bewoners om het project succesvol te kunnen laten slagen voor alle partijen. Daarom communiceren we helder en vlot, maken we afspraken en komen we deze na. We hanteren gedragscodes om onze overlast op het dagelijks leven van bewoners en omwonenden tot een minimum te beperken.

Wij zijn ‘mensen-mensen’ en dat zult u merken in onze service! Extra hulp en aandacht voor specifieke bewoners en nazorg hebben wij hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met een aanspreekpunt die 24 uur per dag bereikbaar is. Zowel tijdens als na de uitvoering is de nazorg van toepassing en worden mankementen zo spoedig mogelijk verholpen.