Tuinen

Een tuin zorgt ervoor dat u het buitenleven thuis kunt ervaren. Bent u net verhuisd of wilt u eindelijk eens uw tuin onder handen laten nemen? Bij AMS bouwbedrijf bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel tuinaanleg als renovatie. Bovendien kunnen onze vakmensen u ook uitstekend helpen bij het maken van een ontwerp. Uw wensen en ideeën zetten we om in de praktijk en vervolgens zorgen we ervoor dat uw droomtuin gerealiseerd wordt!

Tuin aanleg

Een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin renoveren? Wij kunnen al uw wensen en ideeën omzetten in de realisatie van uw droomtuin! We kunnen volledige tuinen aanleggen, maar ook voor deelprojecten schakelt u ons in. Wij kunnen alles voor u aanleggen, van een mooi terras tot een terrasoverkapping.

Laat een inspirerend ontwerp maken

AMS bouw bestaat uit een team van hoveniers en ontwerpers. Voordat we beginnen met het aanleggen van uw tuin of onderdelen daarvan, maken we een inspirerend ontwerp. Niet alleen creativiteit speelt hierbij een factor, maar ook kennis van materiaal en natuurlijk planten is hier zeer belangrijk. We laten uw wensen en onze ideeën samenkomen in een schets en een 3D-presentatie.

Duurzame oplossingen

AMS Group zoekt voor haar bouwprojecten altijd naar duurzame oplossingen. Economie, milieu en maatschappij moeten daarbij met elkaar in evenwicht zijn. maar ook kwaliteit en veiligheid vergeten we natuurlijk niet.

Veiligheid voorop

Aan de hand van een controlelijst onderzoekt hij uitgebreid de veiligheid. Ook enkele onderaannemers worden gecontroleerd op veilig en gezond werken. Verder checken onze uitvoerders en medewerkers zelf ook regelmatig de bouwplaats.

Tuinafscheiding

Bij een heerlijke tuin willen we over het algemeen ook graag de nodige privacy en veiligheid creëren door een schutting, tuinhek, haag of tuinmuur. Als wij een tuinontwerp maken, dan vormt de tuinafscheiding een onderdeel hiervan. Onze visie is dat de tuinafscheiding op een natuurlijke manier moet integreren in de tuin. Als u al een tuin heeft en u wilt (nieuwe) tuinomheining laten plaatsen, dan kijken we ook hoe we dit op de beste manier op elkaar kunnen laten aansluiten.

Verschillende vormen tuinomheining

Naar aanleiding van uw wensen en behoeften kan Klaproos Tuinen in Utrecht en omstreken alle soorten tuinafscheidingen op maat maken en plaatsen. Denk hierbij aan de volgende vormen:

  • houten tuinafscheidingen
  • schuttingen
  • panelen met klimplanten
  • elementen van natuursteen of beton
  • gepotdekselde schuttingen
  • gemetselde muren

Diverse voorbeelden van gerealiseerde tuinen