Wellness

AMS Bouwbedrijf realiseert grote en kleine projecten op het gebied van wellness voorzieningen voor thuis en professioneel gebruik. Van idee tot fysieke realisatie. U kunt met onze ruime ervaring rekenen op een geweldig resultaat. Door gebruik te maken van alleen de beste materialen, garanderen wij een langdurige en vrijwel zorgeloos gebruik van de door ons geleverde producten en diensten. Complete projectbegeleiding, van idee tot ontwerp en van transport tot bouw is voor AMS Group geen enkel probleem.

Sauna’s

Een eigen sauna, een plekje om lekker te ontspannen en de drukte van alledag even te vergeten.
In elke woning is wel een plek te vinden waar een sauna is te realiseren. AMS Bouwbedrijf bouwt uw sauna op maat in eigen werkplaats met in achtneming van uw speciale wensen.
Voor professioneel gebruik heeft AMS Bouwbedrijf ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van kleine tot zeer grote sauna’s bij diverse instellingen en bedrijven.

Infrarood

Infrarood is van oudsher een warmte bron, welke een herstellende werking heeft op het menselijk lichaam. De twee populaire infrarood frequenties zijn de lange en de korte golf. Korte golf is herkenbaar aan het rode licht. Lange golf is een oppervlaktewarmte, vergelijkbaar met de traditionele sauna. Korte golf infrarood is directe dieptewarmte en helpt vrijwel direct doordat de spieren een snel herstellende doorbloeding krijgen. Infrarood is toegankelijk voor een ieder, zowel lange als korte golf.

Duurzame oplossingen

AMS Group zoekt voor haar bouwprojecten altijd naar duurzame oplossingen. Economie, milieu en maatschappij moeten daarbij met elkaar in evenwicht zijn. maar ook kwaliteit en veiligheid vergeten we natuurlijk niet.

Veiligheid voorop

Aan de hand van een controlelijst onderzoekt hij uitgebreid de veiligheid. Ook enkele onderaannemers worden gecontroleerd op veilig en gezond werken. Verder checken onze uitvoerders en medewerkers zelf ook regelmatig de bouwplaats.

Stoomcabines

Hoge luchtvochtigheid met een aangename temperatuur van ca. 45 graden celsius. Dit is de aangename omstandigheid bij gebruik van een stoomcabine/ Hamam. Door toedoen van stoom met een Eucalyptus geur zullen de luchtwegen zich laten verrassen. Stomen is voor de huid het middel om de poriën te reinigen waardoor de huid optimaal kan ademen. De stoomcabines zijn er voor professioneel, als particulier gebruik.

Zonnebank

Wij hebben altijd een zonnebank voor u! Of u nu wilt huren, een showmodel of een 2e hands zonnebank zoekt,
wij hebben altijd een exemplaar geheel nagekeken en voorzien van nieuwe lampen voor u klaar staan.
Ook kunnen we bij uw zonnebank een groot onderhoud doen: Lampen vervangen, stofvrij- en antistatisch maken.

Badkamer

De badkamer, het privé domein van ieder gezin. AMS Bouwbedrijf levert en installeert een zeer breed scala aan kwaliteit inrichtingen van de allerbeste merken. Van geïntegreerde sauna tot ligbad en kranen. Het ontwerp van uw badkamer is veelal een samenstelling van uw wensen. Tegelwerk en installatie….u kunt het aan AMS Bouw over laten. Wij zorgen ervoor, dat het aan niets ontbreekt in uw badkamer.

Wij zijn zeer tevreden. Uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs en op tijd opgeleverd. Voor onze 2e vestiging elders in het land zullen wij jullie zeker benaderen.

Relax Center Eemland
Relax Center Eemland