Nieuwbouw en verbouw

Samen met u uw droomhuis neerzetten met aandacht voor u als klant, uw wensen en uw belangen. Wij weten als geen ander dat dit een bewogen periode kan zijn. Daarom staat er een heel team voor u klaar met een nuchtere mentaliteit, korte lijnen en een open vizier. Elk teamlid is sterk in z’n eigen discipline binnen het project.

Met een kant en klaar ontwerp van een architect, met uw eigen schetstekening of een foto van een bestaande woning, helpen wij u graag uw plannen uitwerken. Wij werken samen met gerenommeerde architecten die een eerste schetsplan op papier kunnen zetten. Daarnaast beschikken wij over de nodige kennis en benodigde geautomatiseerde tekenprogramma’s om zelf uw wensen en eisen te vertalen op papier. Aan de hand van deze plannen worden alle vergunningen verzorgd en na goedkeuring een volledig uitgewerkte calculatie en bestektekening.

Adviseren

Naast het ontwikkelen en realiseren van het plan, geven wij advies op elk bouwkundig gebied en helpen wij u graag bij onderzoek naar subsidiestromen. Tevens staat goede nazorg hoog bij ons in het vaandel. Wij willen u ontzorgen en verzorgen en door mee te denken aan creatieve ideeën en oplossingen, de kosten laag houden en de planning nakomen. Dit is onder meer te bereiken door goede communicatie, duidelijke afspraken en afhandelen volgens afspraak. Daarbij zorgen wij dat u gedurende de gehele samenwerking betrokken blijft om zo nodig bij te sturen.

Duurzame oplossingen

AMS Group zoekt voor haar bouwprojecten altijd naar duurzame oplossingen. Economie, milieu en maatschappij moeten daarbij met elkaar in evenwicht zijn. maar ook kwaliteit en veiligheid vergeten we natuurlijk niet.

Veiligheid voorop

Aan de hand van een controlelijst onderzoekt hij uitgebreid de veiligheid. Ook enkele onderaannemers worden gecontroleerd op veilig en gezond werken. Verder checken onze uitvoerders en medewerkers zelf ook regelmatig de bouwplaats.

Onderhoud, renovatie & restauratie

Onderhoud, renovatie & restauratie zorgen altijd voor overlast. Wij zijn gewend om met dergelijk situaties om te gaan. Ook hierbij geldt tijdig communiceren, duidelijke afspraken maken en nakomen van afspraken. Wij streven ernaar dat u ongestoord kunt functioneren en de werkzaamheden schoon en geruisloos mogelijk uit te voeren. Door het nakomen van de planning en in creatieve oplossingen te denken, kunnen we de kosten voor u zo laag mogelijk houden. Door onze eigen timmerwerkplaats zijn wij in staat flexibel op situaties in te springen. Van kozijnen tot aanbouw. Zo zijn wij niet afhankelijk van leveranciers en lange levertijden.

Verbouwingsprojecten

Zoekt u iemand die uw vastgoedobject bouwt, renoveert of onderhoudt? AMS Group zorgt ervoor dat uw woningvoorraad klaar is voor de toekomst. Renovatie van complete panden, aanbouw, renovatie van daken en gevels, funderingsherstel, complete afbouw en interieur. AMS Group is gespecialiseerd in allen.