AMS ontwikkelt kleinschalige projecten

Een ambitieuze ontwikkelaar van kleinschalige vastgoedprojecten. Onze passie is het ontwikkelen, vermarkten en realiseren van woningen en vastgoed projecten. Dit doen we voor eigen rekening en risico maar ook voor opdrachtgevers met grondposities. Wij hebben een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in het ontwikkelen van woningen, commercieel- en maatschappelijk vastgoed in binnenstedelijk gebied waardoor wij snel en zeer effectief kunnen schakelen.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Het vermarkten van woningen en appartementen begint met de locatie, een doordacht ontwerp en reële prijzen. Als u de locatie heeft, dan zorgen wij voor de rest. Wij hebben ruime ervaring en kunnen als geen ander een kwalitatief en doordacht ontwerp tegen scherpe kostprijzen ontwikkelen.

Een goede woning verkoopt zichzelf

Wij weten waarop we moeten letten, zodat de bouwkosten gedurende het traject niet worden overschreden. Op deze manier is een plan bij ons al snel haalbaar. Wij zetten woningen zo in de markt dat de verkoop beheersbaar is en voldoet aan uw verwachtingen.

Uw belang is ons belang

Projectontwikkeling is onze passie. We zijn dan ook heel gedreven, maar ook erg flexibel. Afhankelijk van uw wensen en de locatie, kunnen wij wellicht iets voor u betekenen en meedelen in het risico. Zo ontstaat één gezamenlijk belang.

Een ambitieuze projectontwikkelaar

  • veel kennis en ervaring in het ontwikkelen, realiseren en vermarkten;
  • zeer lage overhead;
  • niet gebonden aan externe partijen zoals aannemers en architecten;
  • flexibel, adequaat en betrouwbaar;
  • in staat om projecten te financieren;
  • echte samenwerkers die gaan voor de win-win situatie.

Onze focus

Onze focus ligt op projecten die op korte termijn ontwikkeld kunnen worden. Onderscheidend daarbij is dat wij zowel de omwonenden als de potentiële kopers intensief betrekken bij het ontwikkelproces. Dit resulteert in projecten die beter in de omgeving passen en een hogere woonbeleving creëren voor alle partijen. Het draagvlak, de snellere procedures en de functionele waarde van deze woningen zijn daarnaast mooi meegenomen.

Kiezen voor AMS Group

Ontwikkelen is ons op het lijf geschreven. Gedegen kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk en daarnaast integer en ondernemend zijn. Zo realiseren wij het beste resultaat. Resultaat in de zin van uitstekend gerealiseerd vastgoed, zeer tevreden opdrachtgevers, gemeenten en buurtbewoners en bovenal de laagste investering met het hoogste rendement.