Over ons

AMS Group is een jongen en dynamisch bedrijf en is actief in de vastgoed en financiële sector. Wij leveren toegevoegde waarde die leidt optimale eindresultaten.

Door de beschikbaarheid van een breed pakket aan diensten, de kennis vanuit verschillende markten en een compacte organisatie, zijn wij in staat om snel en effectief kennis te delen en vraagstukken in een bredere context te zien. Wij weten wat er speelt op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Karakteristiek is ons vermogen om met bestaande kennis nieuwe oplossingen te ontwikkelen met en voor opdrachtgevers.

Wat wij doen

AMS Group adviseert, realiseert en ontwikkelt concepten en projecten in maatschappelijke en commerciële sectoren zoals zorg en welzijn, financiële dienstverlening en vastgoed.

Onze projectmanagers staan klaar om u te adviseren in vastgoed, zorg en de commerciële sector. Van bestemmingsplannen en juridische vraagstukken tot commerciële vraagstukken. Ons team staat voor u klaar. Daarnaast zijn wij er ook voor al uw nieuwbouw- en verbouwingsprojecten, ook voor zorgwoningen. Ten slotte zijn wij gespecialiseerd in projectontwikkeling van kleinschalige woningbouwprojecten.

Wij werken met veel plezier aan het concretiseren en daarna realiseren van uw ambities.